16.5.2013

Kolmioarvonta, vihdoinkin!

Muistattekos vielä nämä kolmiot? Meillähän oli tuossa taannoin pieni arvonta, krhm, siis maaliskuussa. Olisikos jo aika julkistaa äänestyksen tulokset ja voittaja? Puolustukseksemme sanottakoon, että tässä välissä on muutettu, synnytetty ja organisoitu "pientä" kimppatilausta. Mutta parempi myöhään, eikö? :)


Voittoon äänestyksessä nousi väritys numero viisi. Toinen ja kolmas sija menivät molemmat tasan, ääniä tuli nimittäin tismalleen saman verran sekä versioille 11. ja 1. että 2. ja 6. Kaikki ehdolla olleet värivaihtoehdot pääset näkemään täältä. Voittaja arvottiin random number generatorin avulla, ja 25 euron lahjakortin Käpysen verkkokauppaan voitti.... (rummunpäristystä tähän)

Hannamari Onnittelut! Ollaan yhteydessä piakkoin.

Mutta olisihan se ihan tylsää, jos me nyt vaan täräytettäisiin voittajakuosi suoraan tuotantoon, eikö? Heh heh... kävi nimittäin niin, että kolmioita pyöritellessä osa kiepsahti nurinniskoin.


Tässä pientä esimakua siitä, mitä eilen Merin kanssa venkslattiin Käpysen ideaseinällä. Alkuperäiset kolmiot jäävät nyt tuotannossa hieman myöhemmäksi, tehdään salmiakit ensin alta pois! Lopullinen kuosi ei ole vielä tässä, sillä luvassa on vielä pieni yllätys... ;)


Mukana oli myös pari pientä apuria, tässä heistä se pienempi.

Tiesittekös muuten, että uusi Kankaiden yö on tulossa? Käpynen osallistuu tapahtumaan jälleen, mutta siitä lisää myöhemmin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti