7.6.2013

Kohta juhlitaan

Vuosi on mennyt nopeasti, todella nopeasti. Ensi viikon tiistaina Käpynen täyttää vuoden ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa, J U H L A T !

11.6.2013 tulee Käpysen verkkokaupasta löytymään jos jonkinmoisia tarjouksia ja ylläripaketteja. Innolla myös odotamme saadaanko tuohon mennessä Facebookin puolella 1800 tykkääjän raja rikki ja mega-arvonta käyntiin. Ja ehkäpä juhlan kunniaksi paljastamme joitakin tulevia uutuuksia. ;)

Vuoteen on mahtunut paljon. Mikä sinulle on jäänyt päällimmäisenä mieleen Käpysestä? Miten haluaisit meidän laajentavan tuotevalikoimaamme? Risuja/ruusuja?


10 kommenttia:

 1. Minä tutustuin Käpysen verkkokauppaan ensimmäisessä "Kankaiden yö"-tapahtumassa. Siellä teillä oli mainio meininki ja paljon uusia juttuja. Jäin asiakkaaksi. Edelleen Aamu satamassa-kangas on mun Ihailen teidän iderikkautta ja sitä, että teette juuri oman näköisiä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla. :D Me nimittäin jääräpäisesti tehdään nimenomaan niitä omanlaisia juttuja iski ne muille tahi ei. Ehkä typerää, mutta nautimmepahan omasta työstämme.

   Poista
 2. Käpynen on avoin, innovatiivinen, pursuileva ja palveleva. Mietin onko Suomen kangas tai ompelumarkkinoilla jotain missä ette olisi jollain tavalla mukana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti paljonkin mihin me emme ole nokkaamme työntäneet. Joko alkaa kyllästyttämään? ;)

   Poista
 3. Viimeisimmässä Kankaiden yössä tutustuin Käpyseen ja ihastuin nostalgisiin luontoaiheisiin kuoseihin.

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään kovasti Käpysestä! Palvelu on nopeaa ja yleisfiilis teistä tosi positiivinen! Aina ilo tilata!

  VastaaPoista
 5. Käpysestä on jäänyt päälimmäisenä mieleen Käpyseni-kuosi, vaikkei se minuun iskekään. :) On mahtavaa, että teillä on oma tyyli ja kaupassanne on erilaisia kankaita kuin muilla! Jatkakaa samaa rataa, tusinatavaraa saa jo joka paikasta, ja kangasmarkkinat tarvitsevat juurikin tällaista vähän erilaista! Ja hei, tehkää viiksistä isompi kuosi paksummalle trikoolle, mä niin tykkään viiksistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain välissä meille tulee se ihana viiksipyöräilijä. ;)

   Poista